Skip to main content

Despre Noi

  Unitatea si-a inceput activitatea de productie agricola in primavara anului 1995, prin arendarea a 26 ha de teren arabil, cu scopul cultivarii cartofului si a graului, ca principalele culturi ale zonei. Inca de la inceput s-a folosit pentru infiintarea acestor culturi samanta certificata, iar productia astfel obtinuta a fost valorificata producatorilor particulari, pentru infiintarea propriilor culturi. Ca urmare a solicitarilor tot mai mari pentru samanta de grau si material de plantat la cartofi de buna calitate si cu o valoare biologica ridicata si cu scopul cresterii rentabilitatii unitatii, s-a decis extinderea suprafetei cultivate in decursul timpului. Astfel, s-a ajuns la o suprafata administrata de familie la 310 ha in 2014. Unitatea, printr-un management modern, a cautat sa investeasca in tehnologie, masini agricole, tractoare, linii de sortare-ambalare, depozite cu sisteme automate de reglare si control al temperaturii, dar si in personajul angajat, perfectionand calificarea acestora prin diferite cursuri.

  S-au utilizat fonduri UE, accesand in anul 2006 un proiect SAPARD, in valoare de 434.500 EUR, iar in 2008 un proiect FEADR in valoare de 703.830 EUR.

  Pe langa cartoful de samanta, o atentie deosebita se acorda producerii si valorificarii superioare a cartofului pentru consum. S-au investit in modernizarea depozitelor existente si in construirea unor depozite noi pentru a putea asigura o livrare constanta, pe baza de contract si comanda ferma a cartofului in ambalaje cu greutate de: 0,75 kg, 1,00 kg, 1,50 kg, 2,50 kg, 5,00 kg, 10,00 kg si 25 kg, cu eticheta proprie sau a clientului. Clientul cel mai important – cu peste 2000 t de cartofi pe an – este lantul de magazine CARREFOUR, fiind parteneri din 2005. In decursul timpului am demostrat ca suntem un furnizor de incredere, astfel, in anul 2011 s-a semnat un nou parteneriat pentru Filiera Calitatii Carrefour, – filiera cartofi- , lansand pe piata un produs sub sloganul „Calitate si Prospetime”, produs romanesc. Mentinerea si dezvoltarea acestor relatii s-au facut, in primul rand datorita calitatii cartofului livrat de noi, promptitudinii cu care onoram comenzile si, nu in ultimul rand, datorita castigarii increderii consumatorilor. Certificarea GlobalGAP garanteaza calitatea acestor produse si respectarea bunelor practici agricole. Asiguram trasabilitatea fiecarui lot de cartofi printr-o evidenta precisa a tuturor lucrarilor si produselor folosite in tehnologie, utilizand programul AGRIMAP.

  Cumuland toata activitatea societatii, in fiecare an s-au realizat profituri semnificative, ceea ce ne-a permis un program mai intens de investitii.

  Asadar, va invitam sa consumati cu incredere cartofii nostri, crescuti in conditii care garanteaza ca este un aliment sanatos, natural, cu un gust pe masura asteptarilor Dumneavoastra.

Au scris despre noiProfitul Agricol

Galerie Foto